Peníze na cokoliv, co potřebujete

Finance až do hodnoty 70 % z odhadu nemovitosti s dobou splatnosti až na 30 let. To jsou velice výhodné podmínky americké hypotéky bez registru. Úvěr, u kterého tolerujeme záznamy jak bankovního, tak nebankovního typu. Podnikatelé mohou mít nízké daňové přiznání. I tuto výhodu poskytujeme. Úvěr zajistíme za velmi výhodných podmínek: nízká splátka jako v běžné bance, žádné poplatky předem, a dokonce je možné expresní schválení a čerpání.

euro

  • Abychom nahlédli do tématu, řekneme si, jak to chodí v bankách v případě americké hypotéky. Pokud si půjdete pro tento finanční produkt do banky, banka vám samozřejmě půjčí formou bezúčelného úvěru, tedy peníze budete moci využít jakkoliv, nikdo nebude zkoumat, jak je použijete, avšak úroková sazba zde bude od 5 až do 11 % p.a. Navíc v každé bance, pokud si jdete pro půjčku nebo úvěr, musíte mít v pořádku registry, mít dostatečně vysoký příjem a být bonitní klient. Což v dnešním světě není zas tak jednoduché splnit.
  • Americká hypotéka u soukromé společnosti má trochu jiná pravidla. Dokážeme vám poskytnout podobnou úrokovou sazbu, a to bez obtíží. Navíc nebankovní společnosti tolerují záznamy, jako je tomu v našem případě. U nás nemusíte mít čisté registry. Bankovní CBCB a nebankovní SOLUS, CNCB a další seznamy dlužníků jsou pro nás pouze orientační. Dokážeme vám peníze poskytnout i za předpokladu, že jste zde zapsáni. Peníze u námi poskytnutého úvěru, můžete taktéž využít jakýmkoliv způsobem.

peníze

Pracujeme rychle a profesionálně

Nebudeme vás zdržovat zbytečným papírováním nebo čekáním na peníze. Ocenění nemovitosti lze provést i do 24 hodin.
Další výhodou je předčasné splacení zcela zdarma a bez sankcí.
Pokud nemáte záznam, nebo máte v rodině někoho, kdo nebude mít záznam, pak můžete získat úrokovou sazbu nejnižší možnou, a to již od 4 % p.a.
Splatnost může být nastavena až na 30 let.
Máte záznam? Děláte si starosti, že kvůli tomu nezískáte úvěr? Nemusíte se ničeho obávat, úvěr vám zajistíme, a to dokonce s úrokem již od 7 % p.a.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

You may also like...