Přijďte se pobavit na únikovou hru

Už jste měli tu možnost zahrát si únikovou hru v Praze? Pokud ještě ne, tak byste to měli rychle napravit, protože právě tato zábava se stala v poslední době žádaným fenoménem, o kterém všichni mluví a nadšeně diskutují. Tato atrakce je velmi populární hlavně proto, že je jiná než cokoliv podobného. Nebudete zde totiž působit sami za sebe, ale budete tvořit tým, ve kterém se budete muset na sebe spoléhat a perfektně spolu komunikovat. Jedině tak totiž budete moct být úspěšní.

tým

Jak jste asi pochopili, jedná se o výbornou zábavu hlavně pro party přátel, které se nebojí zkoušet nové věci, a tak trošku experimentovat. Pokud jste ale například pouze dva, tak to také nevadí, minimální počet účastníků jsou totiž právě dva.

Řešte přesmyčky a hádanky

Podstatnou hry bude to, abyste spolu se svým týmem úspěšně našli únikovou cestu a dostali se tak pryč z místnosti, ve které se celou dobu nacházíte. Jak se vám to podaří? Nebude to jednoduché, budete totiž muset luštit různé hlavolamy, přesmyčky, lámat si hlavu nad hádankami, hledat různé úkryty. Nesmí vám chybět důvtip a smysl pro detail. Nad některými úkoly si budete opravdu lámat hlavu, proto zde platí více než kde jinde pravidlo, že víc hlav víc vymyslí. Vezměte proto své přátele a běžte si užít skvělou zábavu za pár korun.

  • Pro dva až pět hráčů
  • Čím víc účastníků, tím levnější
  • Hlavolamy, hříčky, přesmyčky, šifry a různé skrýše
  • Pro party přátel, kolegy nebo akční rodiny
  • Spousta místností s nejrůznějšími úkoly, které se nikdy neopakují

hádanka

Jak jsme nastínili ve výčtu výhod, tato aktivita je vhodná i pro i pro kolegy, zkrátka všude tam, kde je potřeba utužit kolektiv a posilnit vztahy. Je to totiž skvělý způsob, jak poznat toho druhého, zjistit, jak reaguje ve stresové situaci a jak dokáže komunikovat s ostatními. Užijte si skvělou zábavu spolu se svými kolegy i vy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

You may also like...